Gezichtsbehandeling Jasmijn

Tijdens deze korte gezichtsbehandeling wordt de huid goed gereinigd en gevoed zodat je weer stralend de deur uit kunt. Door een huidanalyse te doen weet ik wat ik in korte tijd bij jouw huid kan bereiken om deze er weer stralend uit te laten zien. De behandeling bestaat verder uit een masker, serum, dagverzorging en eventueel make-up. Tijdens het inwerken van het masker worden je handen verwend met een massage en na afloop van de behandeling krijg je een kopje thee of koffie met wat lekkers.
Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Gezichtsbehandeling Madelief

Het reinigen van de huid is wat deze behandeling voornamelijk doet. Door middel van een huidanalyse weet ik wat jouw huid op dit moment nodig heeft en daar zal ik de rest van de behandeling op aanpassen. Na de oppervlaktereiniging en peeling, verwijder ik verdere onzuiverheden, zoals gerstekorrels en comedonen. Na de reiniging van de huid komt het masker. Tijdens het masker ontvang je een heerlijke handmassage. Ik sluit de behandeling af met een masker, serum, een passende dagverzorging en, indien gewenst, een lichte make-up. Ten slotte krijg je een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Na deze behandeling ziet je huid er weer fris en stralend uit.
Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Gezichtsbehandeling Lotus

Tijdens deze behandeling richt ik mij vooral op de doorbloeding van de huid. Deze behandeling is dan ook geschikt voor alle leeftijden. Eerst kijk ik naar wat jouw huid op dit moment nodig heeft, door middel van de huidanalyse. Daarna reinig ik de huid en verwijder ik eventuele onzuiverheden, zoals gerstekorrels en comedonen. Dan volgt er een heerlijk ontspannende massage waardoor de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Na de massage breng ik het masker aan. Terwijl het masker zijn werk doet, installeer ik de infraroodlamp. Door gebruik te maken van de infraroodlamp, worden de werkstoffen van het masker nog beter opgenomen door de huid, wordt de doorbloeding van de huid extra gestimuleerd en krijgt de huid een betere structuur. Tijdens het masker ontvang je een ontspannende handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een serum, dagverzorging en make-up naar wens. Na afloop krijg je nog een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Deze behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

Gezichtsbehandeling Narcis

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de rijpere huid. Ik begin met de huidanalyse om te bepalen waar jouw huid behoefte aan heeft op dit moment. Na het reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden, zoals gerstekorrels en comedonen, behandel ik de huid door middel van facial cupping. Door facial cupping wordt de bloedsomloop geactiveerd, de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd en worden rimpels verminderd. Daarna worden de wenkbrauwen nog mooi in model gebracht. Nadat de wenkbrauwen weer netjes zijn gemaakt, volgt een ontspannende massage van gezicht en decolleté. Dan is het tijd voor een masker afgestemd op jouw huid. Terwijl het masker zijn werk doet, worden de handen verwend met een heerlijke massage. Ten slotte sluit ik af met een dagverzorging en eventueel make-up en ontvang je een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Na de behandeling voelt jouw huid optimaal verstevigd en gevoed aan en ziet de huid er weer uitgerust uit.
Deze behandeling duurt ongeveer 85 minuten.